Talentenbranche
Ben jij jouw gewicht in goud waard?

Allereerst de Talenten branche is een branche in opkomst. Wie op deze naam ‘googeld’ vindt deze branche (nog) niet. Je komt dan uit op deze website. Toch zijn er allerlei beroepen en bedrijfstypen gericht op het verkrijgen van inzicht in het eigen talent en het benutten daarvan. Dat het uitermate belangrijk is om je talent goed in te kunnen zetten zal niemand ontkennen. Jij kan jouw gewicht in goud waard zijn! (zie info) Dit heeft alles te maken met inzicht in jouw eigen talent. Deze waarde is echter maar bij weinigen bekend. Nog geen 20 % van alle mensen kan dit eigen unieke talent benoemen. Momenteel is er hier dan ook een sterk groeiende belangstelling voor. Deze site maakt individuen en organisaties ‘wegwijs’ in dit onderwerp. En meer! 

Immers talent zit ‘vertakt’ door allerlei branches en organisaties  (voor info klik op de link) heen. En…organisaties zijn of ‘voedend’ of ‘verstikkend’ voor talent.

Op deze website is er dan ook informatie, kennis en ervaring verwerkt over het ontwikkelen van talent en leiderschap. (voor info klik op de link)  En meer!

Hoe kan ik mijn organisatie én mijn mensen laten groeien?

Meer dan 80% van de individuele medewerkers en organisaties kan niet het eigen talent benoemen. Ja, je leest het goed zowel individuen als een organisatie hebben een eigen uniek en onderscheidend talent. (voor info klik op de link) Minder dan 20% van de individuele medewerkers en leidinggevenden functioneert te midden van betrouwbare sterke (werk)relaties. Dit is 'verstikkend' voor de ontwikkeling van talent. Daarom is het hoog tijd voor een hernieuwde kijk op ‘Human relations’. (Zie onderstaand.)

Meer dan 80% van de individuele medewerkers en organisaties zien hun eigen potenties niet. Het ontwikkelen van leiderschap en organiseren ontsluit de mogelijkheden van het unieke talent van de gehele organisatie! Minder dan 20 % van alle professionals in het vakgebied van talentontwikkeling is zich hiervan bewust.

Een enorm potentieel aan nog te ontwikkelen ‘Human capital’ 

Op deze website is er dan ook informatie, kennis en ervaring verwerkt over het ontwikkelen van talent en organisaties. En meer!

Ook investeert de overheid in het ontwikkelen van ‘Human capital’

Wil je weten waarom dit belangrijk is en wat de rol van de talenten branche hierin is? Meer info (klik op deze link)Keer terug van Talentenbranche naar de Homepage

Ga van Talentenbranche naar Talent en organisaties